<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=840840133013416&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
vincit-logo-vector

Kaipaatko tukea digitaalisen
asiakaspolun kehittämiseen?

Julkishallinnon digipalveluita ihmistä varten

Digitalisaatio muovaa yhteiskuntaamme toimivammaksi, joustavammaksi ja saavutettavammaksi. Kaipaatko tukea digitaalisen asiointipolun kehittämiseen? Toteutamme julkishallinnon digipalvelut käyttövalmiiksi ylläpitoa unohtamatta – aina 100 %:n tyytyväisyystakuulla.

Tulevaisuuden yhteiskunta rakennetaan käyttäjälähtöisten palveluiden avulla. Sähköinen asiointi voi olla muutakin kuin sekavia verkkosivuja ja pitkiä lomakkeita. Rakennamme julkishallinnon digipalvelut aina tarpeiden mukaan niin, että niitä on miellyttävä ja helppo käyttää. Saat tueksesi intohimoisten asiantuntijoiden tiimin, joka toteuttaa mutkattomasti vaativammatkin digitoiveet.

Vincit_Julha_ingressi_1000x1000

Onko jotain mielessä?

Kysy pois – olemme valmiita auttamaan

Tasoitetaan digitaaliset
asiointipolkusi yhdessä

JulHa_ikonit_Käyttäjälähtöisesti-1

Käyttäjälähtöisesti


Onko suunnitelmissasi julkishallinnon digipalvelu, jota on oikeasti vaivaton käyttää? Asiantuntijamme tietävät, miten sellainen toteutetaan. Meillä suunnittelun lähtökohta ovat aina käyttäjät ja heidän tarpeensa. Näin varmistamme, että digipolku on asiakkaasi ensisijainen valinta.

JulHa_ikonit_Turvallisuudesta_tinkimättä-1

Turvallisuudesta tinkimättä


Tietoturva on aina avainasemassa julkishallinnon verkkopalveluissa. Osaavat asiantuntijamme huolehtivat, että asiointipalvelusi käyttö on turvallista ja huoletonta 24/7. Tarvittaessa toteutamme palvelut KaTaKri- sekä PiTuKri- tietoturvavaatimusten mukaisesti. Meillä on myös kokemusta vahvasta tunnistautumisesta ja Suomi.fi -tunnistuksesta.

JulHa_ikonit_Räätälöidyt_ratkaisut-1

Räätälöidyt ratkaisut


Olipa kyseessä verkkopalvelu, mobiilisovellus tai näiden yhdistelmä, rakennamme sen vastaamaan juuri sinun ja asiakkaidesi todellisia tarpeita. Suunnittelemme yhdessä kanssasi yksilöllisen ratkaisun, joka on räätälöity palvelemaan tarkoitustaan parhaalla mahdollisella tavalla.

JulHa_ikonit_100_tyytyväisyystakuu-1

100 % tyytyväisyystakuu


Hoidamme suunnittelun, palvelukehityksen ja ylläpidon kokonaisuutena alusta loppuun. Me Vincitillä uskomme omaan kädenjälkeemme niin paljon, että annamme sille tyytyväisyystakuun. Jos et ole 100 % tyytyväinen lopputulokseen, emme laskuta sinua.

Lue lisää
Pienennä

Näin autoimme
asiakkaitamme

Vincit_Julha_riistakeskus_1200x628-1

Riistakeskus – Digitaalinen asiointi ja joukkoistettu tiedonkeruu yhdessä palvelussa


Suomen riistakeskuksen tavoitteena oli sähköistää metsästyslupaprosessit ja joukkoistaa riistadatan kerääminen. Nykyään jopa 160 000 suomalaisen metsästäjän taskusta löytyy Oma riista -palvelu, jonka mukana kulkevat kaikki tärkeät tiedot metsästyskorteista havaintoihin. Palvelu on maailmassa ainoa laatuaan, ja sen avoimet rajapinnat mahdollistavat myös julkiseen dataan perustuvien kolmansien osapuolien sovellusten kehittämisen.

TUTUSTU ASIAKASTARINAAN

Vincit_Julha_Suomisport_1200x628

Suomisport – Räätälöity digipalvelu vauhdittaa suomalaista urheilua


Olympiakomitean Suomisport-palvelu on kansallinen urheilun digialusta, joka helpottaa niin yksittäisten liikkujien kuin seurojen ja lajiliittojenkin arkea. Suomisport pitää liikkeessä jo yli puolta miljoonaa suomalaista, ja mukana olevien seurojen ja liittojen määrä kasvaa vauhdilla.

TUTUSTU ASIAKASTARINAAN

Lue lisää
Pienennä

Digitaaliset palvelut osallistamisen välineenä?

Digitaaliset palvelut osallistamisen välineenä?

Yhteiskunnan palveluiden saatavuus ja saavutettavuus on osa yhdenvertaisuutta. Ja yhdenvertaisuus on puolestaan keskeinen osa yhteiskunnan toimivuutta ja turvallisuutta. Blogikirjoituksessamme pohdintoja aiheeseen liittyen.

LUE LISÄÄ BLOGISTA